Bijeenkomst transformatie vastgoed in de stad

2542 keer bekeken 1 reacties

Begin

30-01-2017 om 09:30

Einde

30-01-2017 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 30 januari vindt tussen 09.30 - 13.00 uur de eerste bijeenkomst plaats voor de transitiegroep ‘Transformatie vastgoed in de stad'. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder andere de uitkomst van de werkconferentie op 20 oktober 2016 nader besproken.

Doel van de bijeenkomst

  • de deelnemers bepalen samen hoe zij willen samenwerken aan een boodschap voor het aan het nieuwe kabinet in april 2017;
  • de deelnemers bepalen samen wie of wat er nog bij het project kan worden betrokken om tot een goed product te komen;
  • de deelnemers bepalen samen in welke vorm de boodschap voor het nieuwe kabinet wordt gegoten.

Documenten

Om een goede start te kunnen maken bereidt het OIM een aantal documenten voor. Uiterlijk één week van te voren verschijnt hier op deze pagina een link naar deze documenten. Alls u zich heeft aangemeld, krijgt u hierover persoonlijk bericht in uw mailbox.

Locatie

Bij Matchpoint, Stationsplein 14 in Amersfoort . Komt u met het OV? Matchpoint bevindt zich tegenover de bushaltes en het centraal station. Komt u met de auto? Kies dan voor de bestemming Berkenweg, als u die uitrijdt arriveert u op het parkeerterrein. 

> Bekijk hier de routebeschrijving

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst met behulp van de stemknoppen 'ja', 'misschien' en 'nee' bovenaan deze pagina. U moet ingelogd zijn om de stemknoppen te kunnen zien. Heeft u nog geen account maar doet u wel graag mee? Vraag een account aan voor deze website via info@overlegienm.nl

1  reacties

23-01-17 om 16:17

tot mijn grote spijt kan ik er toch niet bij zijn; ons kantoor gaat verhuizen in het weekend en moet die maandagochtend onze medewerkers ontvangen (en wegwijs maken) in ons nieuwe kantoor.

Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving
Rijnstraat 8 | 2515 XP | Den Haag
Postbus 20901 | 2500 EX | Den Haag
E-mail: info@ofl.nl

Linkedin Youtube

OFL | Brengt samenwerking verder


Cookie-instellingen