Live studio-uitzending 'Polderen in tijden van polarisatie?'

12-10-2020

Begin

25-11-2020 om 16:00

Einde

25-11-2020 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Onze voorzitters: Jacques Wallage, Job Cohen en Pieter Jan Biesheuvel nemen afscheid van het OFL. Om het bijzondere verbindende werk van onze voorzitters voor het voetlicht te brengen, organiseert het OFL op 25 november een interactieve online studio-uitzending met aan tafel onze oud-voorzitters, het nieuwe voorzittersgilde en nauw betrokken stakeholders. De uitzending is op 25 november van 16 uur tot 17 uur live te bekijken.

Thema

De afscheidnemende voorzitters hebben hun ‘roots’ voornamelijk in een periode dat het ‘poldermodel’ een dominante samenwerkingswijze was. Is deze manier van samenwerken nog van deze tijd nog en wat is er nodig om de verbinding met de samenleving niet te verliezen? Samen met betrokken stakeholders gaan de voorzitters in gesprek over hun ervaringen met Polderen in tijden van polarisatie, waarin samenwerkprojecten als het Noordzeeoverleg en de Commissie Geurhinder worden uitgelicht. En we kijken met elkaar vooruit hoe we hiervan kunnen leren.

Stel uw vragen

U krijgt tijdens de uitzending ook ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Noteert u 25 november alvast in uw agenda?

De uitnodiging met het uitgebreide programma en instructie volgt begin november.

Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving
Rijnstraat 8 | 2515 XP | Den Haag
Postbus 20901 | 2500 EX | Den Haag
E-mail: info@ofl.nl

Linkedin Twitter Youtube

OFL | Brengt samenwerking verder


Cookie-instellingen