Naar welke werksessie kijk je het meest uit, en waarom?

ProfielfotoArnoud van den Berg 08-09-2022 98 keer bekeken 2 reacties

Naar welke werksessie kijkt u het meest uit, en waarom? Deel het in de reacties!

 

Overzicht werksessies

{"tabBasic":{"type":"faq","title":"Overzicht werksessies","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-info-circled","topn":"20","orderBy":"contentPage_dateVisible ASC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"241596"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Arnoud van den Berg

31-10-22 om 16:25

Tinka Zorge ik ook. Veel over gehoord en de Agenda Natuurinclusief is een mooi voorbeeld. Ik ben benieuwd.

31-10-22 om 16:13

Ik ben vooral benieuwd naar FutureSearch. Ik weet er nog niet zo heel veel over maar heb er interessante verhalen over gehoord. Ben benieuwd ook hoe het al is toegepast. 

Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving
Rijnstraat 8 | 2515 XP | Den Haag
Postbus 20901 | 2500 EX | Den Haag
E-mail: info@ofl.nl

Linkedin Youtube

OFL | Brengt samenwerking verder


Cookie-instellingen