Het OIM daagt young professionals uit: hoe wordt IenM koploper duurzaamheid?

14-03-2017
100 keer bekeken

Hoe wordt het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) koploper duurzaamheid? Deze vraag staat centraal in een battle op het platform Battle of Concepts die het OIM heeft georganiseerd voor het ministerie van Infrastructuur en Milieu.


Met deze battle probeert het OIM een nieuwe, jongere doelgroep aan te spreken. Deadline voor het inleveren van ideeën is 7 mei 23:59 uur. Kent u nog een young professional in uw eigen netwerk? Schroom dan niet de link naar deze battle of dit nieuwsbericht door te sturen.

> Lees meer over de battle (let op: link opent in een nieuw venster)

Expeditie langs duurzame koplopers

Maar er is meer, naast deze battle is het OIM – na een succesvolle expeditie vorig jaar - druk bezig met de voorbereidingen op een nieuwe expeditie langs duurzame koplopers in Nederland. Doel van de expeditie is u te inspireren en u te motiveren over de duurzaamheid van uw eigen organisatie na te denken. Daarnaast krijgt u tijdens de expeditie ook de kans om mee te denken met de visie en het actieplan duurzaamheid van IenM. Binnenkort volgt er meer informatie over de expeditie op deze website. Er is plek voor 15 deelnemers. Wilt u alvast meer weten over de expeditie? Neem dan contact op met info@overlegienm.nl.

Resultaat

De uitkomsten van de expeditie en de battle worden eind mei in een OIM-advies aangeboden aan de secretaris generaal van het ministerie van IenM.

 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving
Rijnstraat 8 | 2515 XP | Den Haag
Postbus 20901 | 2500 EX | Den Haag
E-mail: info@ofl.nl

Linkedin Youtube

OFL | Brengt samenwerking verder


Cookie-instellingen